Rămâi conectat

Curier Județean

Ion Creangă a fost sărbătorit de elevii Şcolii Gimnaziale ,,Ceru Băcăinţi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ion Creangă, ,,Mărţişorul literaturii” născut în 1 martie 1837 la Humuleşti, a fost sărbătorit de elevii din Ceru Băcăinţi prin frumoase activităţi dedicate autorului  faimoaselor ,,Amintiri din copilărie”.

Prin lecturarea datelor biografice ale autorului din referate şi prezentarea powerpoint, prin rezolvarea rebusului despre opera lui Creangă cu ajutorul profesorului de lb. română Dragoş Drăgan,  elevii şi-au consolidat  cunoştinţele despre biografia şi opera celui care a surprins cele mai frumoase momente din amintirile ,,copilului universal”.

Munca în echipă, răbdarea şi îndemânarea  s-a reflectat în  colajele realizate de elevii Mădălina Soca, Ionuţ Sava, Cristian Cârţu, Andrei Bota, Denisa Popa, Alexandra şi  Marius Bota, Bogdan şi Dorin Pop, Alexandru Bota, Cristian Ungurianu, Ionela Zaharie, Cosmina Zaharie şi Mihaela Bota, care pentru sârguinţa de care au dat dovadă au primit diplome de participare la activitate.

Şi-au amintit cu drag zile din copilăria lor,  profesoarele  care au fost alături de elevi ca întotdeauna, Florina Dubleş şi Dorina Rotar.

prof. Dragoş Drăgan

[nggallery id=3523]

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea