Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ioan Petruţ, noul şef al Poliţiei Oraşului Teiuş

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comisarul şef de poliţie Ioan Petruţ a fost numit şef al Poliţiei Oraşului Teiuş. „Începând cu data de 19 aprilie 2012, prin dispoziţie a domnului chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, comisarul şef de poliţie Petruţ Ioan a fost eliberat din  funcţia de şef al Poliţiei Oraşului Ocna Mureş şi numit în funcţia de şef al Poliţiei Oraşului Teiuş”, arat[ comunicatul IPJ Alba.

Ioan Petruţ ajunge la conducerea Poliţiei Teiuş în contextul în care, fostul comandant al instituţiei, comisarul şef Marius Pop a fost suspendat din funcţie în date de 7 martie, după ce procurorii DNA l-au reţinut sub acuzaţia de favorizarea infractorului, respectiv a agentului de poliţie Ioan Eugen Popa, care a înlocuise un proces verbal de amendă cu un altul de avertisment. La cererea lui Pop, prin Ordin al Ministrului Administraţiei şi Internelor, acestuia i-au încetat raporturile de serviciu cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, până la finalizarea procesului.

Comisar şef Petruţ Ioan este absolvent al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti, promoţia 1990, dată de la care a îndeplinit funcţia de ofiţer de cercetare penală în cadrul Poliţiei Municipiului Aiud. Începând cu data de 15 noiembrie 1999 până în prezent, ofiţerul a îndeplinit funcţia de şef al Poliţiei Oraşului Ocna Mureş.

Pentru  îndeplinirea sarcinilor şi atribuţiilor ce revin funcţiei de şef al Poliţiei Oraşului Ocna Mureş, rămasă vacantă, până la ocuparea acesteia prin examen sau concurs, a fost desemnat comisarul de poliţie Benţea Tiberiu Stelian, ofiţer specialist pe linie de investigaţii criminale, la Poliţia Oraşului Ocna Mureş.

„Această schimbare a avut loc ca urmare a rezultatelor obţinute în primul trimestru al anului 2012 de către Poliţiile Oraşelor Ocna Mureş şi Teiuş, rezultate prezentate în cadrul şedinţelor de evaluare ce au avut loc în data de 18 aprilie 2012, la care a participat şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea. Prin schimbarea făcută, conducerea Inspectoratului de poliţie Judeţean Alba, încearcă să eficientizeze activitatea poliţiei pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor din oraşul Teiuş” arată comunicatul IPJ Alba”, mai arată comunicatul instituţiei.

foto: sediul Poliţiei Teiuş


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în a doua zi vor fi prezenți și Cristian Tudor Popescu, Florin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea