Ioan Lazăr, ALDE Alba: „Primăria e o pălarie prea mare pentru domnul Pleșa, deși a fost câțiva ani viceprimar”

Ioan Lazăr, ALDE Alba: „Primăria e o pălarie prea mare pentru domnul Pleșa, deși a fost câțiva ani viceprimar”

Într-o conferință de presă ținută vineri la sediul ALDE Alba, președintele filialei, Ioan Lazăr a vorbit printre altele și despre subiectul zilei, demisia lui Gabriel Pleșa din funcțiile de viceprimar și consilier local și anunțul candidaturii la primărie alături de USR Alba.

„Deja a intrat și domnul Pleșa în categoria traseiștilor. Dânsul îmi făcea mie morală când am ales să plec de la un partid liberal, dar care nu mai era un partid liberal odată ce și-a băgat Traian Băsescu coada.

INFORMARE COVID-19

Am înțeles că dânsul își dorește foarte mult să fie primarul municipiului Alba Iulia, însă eu nu cred că va reuși. Vă spun un singur lucru, dacă nu va câștiga primăria nu va fi nici măcar consilier, pentru că USR o să-l excludă și probabil se va lăsa de politică sau se va înscrie în ALDE.

Nici nu se pune problema să-l susținem pe domnul Pleșa, nici dacă ar fi fost 2 tururi nu l-aș fi susținut pe domnul Pleșa.

Nu îl văd pe domnul Pleșa un potențial viitor primar și părerea mea este că e și cam mare pălăriaa pentru domnul Pleșa deși a fost câțiva ani viceprimar”, adeclarat președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...