Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr, ALDE Alba: ”Nu mi se pare normal ca aleșii locali, mai ales de la PNL, să se laude cu ceea ce era datoria lor să facă!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, luni, la conferința de presă de la sediul partidului, că nu este normal ca aleșii locali, mai ales cei din PNL care sunt la putere în județ, să se laude cu lucruri pe care era de datoria lor să le facă:

”Nu mi se pare normal ca oamenii politici să se laude încontinuu cu ceea ce trebuie să facă. Ei trebuie să facă drumuri, canalizări… asta este treaba lor, de asta au fost aleși ca și consilieri. Nu am cunoștință ca unul dintre ei să fi adus bani de acasă, sau de la firma pe care o administrează, ca să facă drumuri sau să introducă apa. Acești bani sunt ai contribuabililor din Alba sau sunt bani de la Uniunea Europeană, în care știm toți ce eforturi s-au făcut pentru a ne integra”, a spus Lazăr.

Acesta a explicat că în Alba sunt finanțări europene mari, pe care toate ”partidele lăudăroase” încearcă să și le asume pentru că nu au alte realizări proprii pe care să le prezinte.

Liderul ALDE a dat ca exemplu drumul de la Poiana Gălzii până la Întregalde unde, în opinia sa este ”ținutul uitat de timp” și unde ”trebuie mers cu tancul – nu se poate merge nici cu camionul, nici cu tractorul, că-l faci praf” care de cel puțin 10 ani stă nereparat, deși în zonă este un primar PNL și au fost nenumărate promisiuni, nerealizate până acum.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea