Rămâi conectat

Curier Județean

Invitație la o alimentație sănătoasă. Concurs lansat de Grădinița cu Program Prelungit ,,Prichindel” Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

“Sănătatea nu este totul, dar fără sănătate totul este nimic” – Schopenhauer

Cu paşi timizi dar siguri a debutat în această primăvară la Grădinița cu Program Prelungit ,,Prichindel” Cugir, concursul local “Prichindeii sănătoşi!”.

Acţiunea derulată a avut ca scop, păstrarea şi promovarea unui stil de viaţă sănătos din punct de vedere al alimentaţiei şi al dezvoltării psiho-motrice prin promovarea unor comportamente alimentare sănătoase în rândul copiilor şi exersarea acestora în cadrul rutinelor zilnice. ,,Expoziţia de postere, colaje, picturi şi desene, organizată în cadrul grădiniţei a ilustrat diverse aspecte ale alimentaţiei şi vieţii noastre zilnice”,  susține prof. Rotaru Alina cea care a iniţiat acest concurs alături de câteva colege: prof. Cornelia Uritescu, prof.Elena Daniela Ţigan, ed. Angela Sasu, ed. Lucia Durduc, ed. Ţenea Eleonora.

În derularea acestui eveniment a fost implicat întregul colectiv de cadre didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit ,,Prichindel” Cugir şi de la celelalte grădiniţe din oraş alături de preşcolarii care au realizat lucrările expuse şi care vor fi premiate în data de 7.04.2017, de Ziua Mondială a Sănătăţii.

Coordonator grădiniță  prof. Ilona Bârsan

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade Potrivit unor imagini postate pe pagina de socializare de pensiunea „Cabana Moților”, în Apuseni sunt peisaje de iarnă. În ultimele două zile temperaturile au scăzut brusc de la 22 de grade, la 0 grade sau chiar sub […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea