Rămâi conectat

Curier Județean

Investiție de peste 20,4 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea a 7 străzi din Cugir și Vinerea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consiliul Local Cugir va lua în dezbatere, în cadrul ședinței extraordinare de joi, 6 februarie, Proiectul de Hotărâre inițiat de primarul Adrian Teban cu privire la ”Reabilitarea și modernizarea a 7 străzi din Cugir și localitatea Vinerea: str. 1 Mai – pe o lungime de 815 m, str. Mihai Viteazu pe o lungime de 810 m, str. Avram Iancu pe o lungime de 945 m, str. Vasile Alecsandri pe o lungime de 620 m, str. 21 Decembrie 1989 pe o lungime de 775 m, str. Râul Mic pe o lungime de 2725,71 m, str. Eroilor pe o lungime de 200 m.

Un demers care are drept suport Programul Operațional Regional, axa prioritară 2- ,,Îmbunătățirea infrastructurii de transport regionale și locale – Reabilitarea și modernizarea rețelei de drumuri județene, străzi urbane, inclusiv construcția-reabilitarea șoselelor de centură”.

Valoarea investiției este de 20.430.687 lei (inclusiv TVA), cheltuieli eligibile: 16.423.702 lei și cheltuieli neeligibile: 58.433 lei. Contribuția proprie la cheltuielile eligibile este de 328.474.04 lei, asistența financiară nerambursabilă solicitată fiind de 16.095.227,96 lei. Cofinanțarea Orașului Cugir pentru acest proiect este de 2% din cheltuielile eligibile ale proiectului.

Orașul Cugir va suporta totodată cheltuielile neeligibile, precum și costurile suplimentare care vor surveni în perioada implementării proiectului.

Sunt de asemenea prevăzute cheltuielile de întreținere și exploatare după finalizarea investiției, cheltuieli ce vor fi suportate din bugetul local.

Durata de realizare a investiției este de 14 luni. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea