Rămâi conectat

Curier Județean

Investiție de 9 milioane de euro în comuna Ciugud, după ce școala smart a devenit mică și neîncăpătoare: „Nu lăsăm să moară școala de la țară!”

Bera Larisa

Publicat

în

Investiție de 9 milioane de euro în comuna Ciugud, după ce școala smart a devenit mică și neîncăpătoare: „Nu lăsăm să moară școala de la țară!”

Început de an școlar cu vești bune pentru elevii din comuna Ciugud. Primarul Gheorghe Damian, a anunțat semnarea contractului de finanțare europeană pentru construirea unei noi școli în comună. Pe lâgă acestea, edilul a transmis un mesaj de încurajare pentru elevii aflați la începutul unei noi etape din viață.

Citește și: LIVE VIDEO | Început de an școlar 2024-2025. Președintele PNL, Nicolae Ciucă, prezent la deschiderea festivității de la cel mai nou și modern liceul din România, Liceul Tehnologic Sebeș

„Nu lăsăm să moară școala de la țară! Am spus-o și astăzi, fiind crezul nostru privind viitorul educației, la Ciugud!
Cu bucurie și cu multă emoție, am participat la deschiderea noului an școlar la Școala Gimnazială Ciugud. De fiecare dată, în școala aceasta, care deja ne-a rămas mică, îmi încarc sufletul cu cea mai puternică energie.

În 2019, deschiderea unei școli smart a dat un fel de restart educației din Ciugud, iar școala a fost cea care a adus energie comunității noastre, a atras noi familii și ne-a unit într-un țel comun: viitorul copiilor noștri.
Astăzi, vorbim de o școală care ne-a rămas mică și e neîncăpătoare, deși, în urmă cu cinci ani, mai avea doar o mână de elevi.

Anul acesta, școala începe cu o veste bună la Ciugud: am semnat contractul de finanțare europeană și construim o nouă școală. Proiectul în valoare de peste 9 milioane de euro este cea mai importantă investiție din istoria comunei noastre. Este o investiție pentru viitor, o investiție în cei pe mâna cărora vom lăsa comunitatea noastră.

Mult succes, dragi copii! Învățați, descoperiți, visați și creșteți frumos!

Răbdare și implicare, dragi părinți! Nu uitați că sunteți un pilon important în educație!

Și, nu în ultimul rând, mă înclin în fața dumneavoastră, stimați dascăli! Sunteți lumânarea care arde pentru a-i lumina pe acești copii, sunteți olarul care modelează cu înțelepciune și dedicare bucățile de humă însuflețite” a transmis primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, pe rețelele de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

11 septembrie 2024 | „Military SF”, tema lunii septembrie la SF, Fantasy & Horror Club Alba. O nouă întâlnire organizată de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga”

Bera Larisa

Publicat

în

11 septembrie 2024 | „Military SF”, tema lunii septembrie la SF, Fantasy & Horror Club Alba. O nouă întâlnire organizată de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Miercuri, 11 septembrie 2024, pe platforma Discord va avea loc întâlnirea din luna septembrie a membrilor clubului „SF, Fantasy & Horror Club Alba”. Clubul se adresează tuturor persoanelor interesate de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea