Rămâi conectat

Actualitate

Întreceri sportive între elevii Colegiului Economic Alba Iulia şi studenţii UAB

Alexandra Mates

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Economic D.P. Marţian din Alba Iulia şi studenţii de la Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia  se întrec astăzi  într-o competiţie sportivă de fotbal şi de volei.Activitatea face parte din programul săptămânii „Să ştii mai multe, să fii mai bun”.

Profesorii de la cele două instituţii de învăţământ vor intra şi ei pe teren în meciul de fotbal special organizat. Căpitanii celor două echipe vor fi directorul Colegiului Economic, Dan Anca şi rectorul Universităţii, Daniel  Breaz. Sportivii vor fi încurajaţi de pe margine de galerii, dar şi de majoretele „EconomiCool” coordonate de profesoara Ramona Cucea.

Cei care vor participa au ocazia să vadă şi o demonstraţie de arte marţiale prezentată de Clubul Sportiv Liga de Est, filiala Alba Iulia. 10 copii, cu vârste cuprinse între 6 şi 17 ani îşi vor arăta măiestria pe tatami sub atenta supraveghere a profesorului Bogdan Ciulu.

De asemenea, Clubul Sportiv Vârf Alba Iulia coordonat de Darius Măcinic ne va încânta cu o demonstraţie de judo. Pe tot parcursul competiţiei  şi, binenţeles în pauze, atmosfera va fi încălzită de frumoasele majorete ale Colegiului Economic.

Maratonul sportiv se va încheia cu partida de volei dintre elevele şi studentele celor două instituţii organizatoare. Competiţia sportivă se înscrie în proiectul „Fii activ, fii implicat!”derulat de Colegiul Economic D.P. Marţian din Alba Iulia în parteneriat cu Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba. Evenimentul este găzduit de Sala de sport a Universităţii începând cu orele 14, iar intrarea este gratuită.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea