Rămâi conectat

Ştirea zilei

Între 2-4 iunie, AlbaFest 2017, o nouă ediție INCENDIARĂ în Cetatea Alba Carolina – Delia, Damian Brothers, Smiley, Loredana, 3 Sud-Est, Carla’s Dreams, G-Girls între opțiunile organizatorilor pentru recitalurile extraordinare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alba Fest 2017 va rămâne mult timp în memoria spectatorilor: Delia, Damian Brothers, Smiley, Loredana, 3 Sud-Est, Carla’s Dreams, G-Girls între opțiunile organizatorilor pentru recitalurile extraordinare. Se anunță o ediție cu totul specială, cu invitați de renume, atât pentru recitalurile extraordinare, cât și pentru restul spectacolelor ce se vor desfășura pe parcursul celor 3 zile de festival.

Potrivit primelor informații oficiale privind evenimentul ce se va desfășura în zilele de 2,3 şi 4 iunie 2017, pentru care este pusă ”la bătaie” suma de 465.000, spectatorii vor avea parte de muzică bună aproximativ 4 ore pe zi.

”Pentru opening-act – spectacole interactive cu publicul şi între artişti (melodii realizate şi prezentate în colaborare), opţiunile autorităţii contractante sunt cel puţin 10 artişti dintre: Deepcentral, Irina Rimes, Ami, Lidia Buble, The Motans, Dorian Popa, Lora, Liviu Teodorescu, Cristina Bălan, Ruby, Randi, Sonny Flame, Oana Radu, Anda Adam, Alexandra Stan, Sore, Jo, Alina Eremia. Pentru main act/ headlinder – recital special – opţiunile autorităţii contractante sunt cel puţin 4 artişti dintre: Delia, Damian Brothers, Smiley, Loredana, 3 Sud-Est, Carla’s Dreams, G-Girls”, se precizează într-unul din documentele întocmite de organizatori în demersurile de pregătire a festivalului.

AlbaFest este unul dintre cele mai importante evenimente organizate anual, la Alba Iulia, în Cetatea Alba Carolina. Văzând invitațiile lansate de autorități, este de așteptat ca cea mai mare cetate din România să se transforme, din nou, într-o scenă uriașă pe care vor urca superlativele absolute ale momentului în lumea muzicală.

Deci nu uitați să vă notați zilele de 2, 3 și 4 iunie 2017, în calendar! Sunt zilele în care veți avea ”acces gratuit” și garantat la un show absolut, cu artişti a căror faimă e depăşită doar de numărul de hit-uri!

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea