Între 2-4 iunie, AlbaFest 2017, o nouă ediție INCENDIARĂ în Cetatea Alba Carolina – Delia, Damian Brothers, Smiley, Loredana, 3 Sud-Est, Carla’s Dreams, G-Girls între opțiunile organizatorilor pentru recitalurile extraordinare

Alba Fest 2017 va rămâne mult timp în memoria spectatorilor: Delia, Damian Brothers, Smiley, Loredana, 3 Sud-Est, Carla’s Dreams, G-Girls între opțiunile organizatorilor pentru recitalurile extraordinare. Se anunță o ediție cu totul specială, cu invitați de renume, atât pentru recitalurile extraordinare, cât și pentru restul spectacolelor ce se vor desfășura pe parcursul celor 3 zile de festival.

Potrivit primelor informații oficiale privind evenimentul ce se va desfășura în zilele de 2,3 şi 4 iunie 2017, pentru care este pusă ”la bătaie” suma de 465.000, spectatorii vor avea parte de muzică bună aproximativ 4 ore pe zi.

”Pentru opening-act – spectacole interactive cu publicul şi între artişti (melodii realizate şi prezentate în colaborare), opţiunile autorităţii contractante sunt cel puţin 10 artişti dintre: Deepcentral, Irina Rimes, Ami, Lidia Buble, The Motans, Dorian Popa, Lora, Liviu Teodorescu, Cristina Bălan, Ruby, Randi, Sonny Flame, Oana Radu, Anda Adam, Alexandra Stan, Sore, Jo, Alina Eremia. Pentru main act/ headlinder – recital special – opţiunile autorităţii contractante sunt cel puţin 4 artişti dintre: Delia, Damian Brothers, Smiley, Loredana, 3 Sud-Est, Carla’s Dreams, G-Girls”, se precizează într-unul din documentele întocmite de organizatori în demersurile de pregătire a festivalului.

AlbaFest este unul dintre cele mai importante evenimente organizate anual, la Alba Iulia, în Cetatea Alba Carolina. Văzând invitațiile lansate de autorități, este de așteptat ca cea mai mare cetate din România să se transforme, din nou, într-o scenă uriașă pe care vor urca superlativele absolute ale momentului în lumea muzicală.

Deci nu uitați să vă notați zilele de 2, 3 și 4 iunie 2017, în calendar! Sunt zilele în care veți avea ”acces gratuit” și garantat la un show absolut, cu artişti a căror faimă e depăşită doar de numărul de hit-uri!

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

dolfi 04.05.2017 at 21:47

iuhuu… ca de obicei, se continua traditia… fosile mai tinere sau mai in etate…. sa vie 3 studenti, roledana, chelia de la ai umor… wow…

Daniel 05.05.2017 at 12:10

465000 de euro sau de lei?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...