Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

UPDATE| Intervenție de urgență în comuna Șpring: Două persoane, rătăcite în timpul culesului de ciuperci

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

UPDATE| Intervenție de urgență în comuna Șpring: Două persoane, rătăcite în timpul culesului de ciuperci

Polițiștii și jandarmii au fost alertați prin apel la numărul de urgență 112 cu privire la două persoane adulte care s-au rătăcit în timp ce se aflau într-o expediție de cules ciuperci în pădurea din comuna Șpring. Echipajele de intervenție s-au mobilizat rapid și au început operațiunile de căutare pentru a le găsi și aduce în siguranță.

Într-o situație delicată și cu un grad crescut de pericol, polițiștii și jandarmii au menținut o legătură telefonică constantă cu cele două persoane rătăcite pentru a obține informații vitale despre locul în care se află și starea lor de sănătate. Până în momentul actual, informațiile primite indică faptul că starea acestora este bună, ceea ce a adus un pic de alinare și speranță în rândul celor implicați în operațiunea de salvare.

Eforturile de căutare se concentrează pe identificarea exactă a zonei în care s-au rătăcit cele două persoane și pe stabilirea unor coordonate precise pentru a ghida echipele de intervenție. Datele obținute de la cei rătăciți au fost de neprețuit în demersul de localizare și aducere în siguranță a acestora.

Din datele preliminarii, cele două persoane sunt în stare bună.

UPDATE: În urma activităților de căutare efectuate de echipe formate din polițiști, jandarmi, lucrători silvici și voluntari din localitatea Ungurei, cele două persoane rătăcite într-o pădure de pe raza comunei Șpring, au fost găsite, într-o zonă împădurită de pe raza localității Ungurei. Este vorba de doi bărbați cu vârste de 58 și 73 de ani, din Alba Iulia, care sunt în stare bună, fără a avea nevoie de asistență medicală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea