Rămâi conectat

Curier Județean

Întâlnire la AJFP Alba cu contribuabilii persoane fizice şi juridice din judeţ, cu tema: ”Servicii oferite de ANAF. Noutăți legislative”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Alba informează contribuabilii că organizează  joi, 29 septembrie 2016, ora 12, la sediul său din Alba Iulia, str. Primăverii, nr.10, în sala de şedinţe, la et.I, o întâlnire de lucru la care sunt invitaţi să participe contribuabilii persoane fizice şi juridice.

Tema dezbătută va fi: SERVICII OFERITE DE ANAF. NOUTĂŢI LEGISLATIVE

Informaţii pe acest subiect se pot obţine de la Biroul “Asistenţă contribuabili” al AJFP Alba, tel: 0258 819 825.

*Serviciu acordat gratuit persoanelor fizice de către ANAF prin internet:
„Spaţiu Privat Virtual”

În vederea evitării deplasării contribuabililor la ghişeele ANAF şi a risipei de timp,  reamintim că persoanele fizice pot solicita şi primi, prin serviciul „Spaţiu Privat Vrtual”, informaţii cum sunt: obligaţiile fiscale pe care le au de plată, contribuţiile sociale obligatorii declarate de angajator, înştiinţări despre plăţile efectuate pe CNP în contul impozitului pe venit şi a contribuţiilor sociale administrate de ANAF, ş.a. Acest serviciu este la dispoziţia persoanelor fizice în mod gratuit, prin internet, 24 de ore din 24. Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie să vă înregistraţi ca utilizatori pe site-ul www.anaf.ro, secţiunea Spaţiul Privat Virtual, rubrica „Înregistrare utilizatori”.

Prin acest serviciu persoanele fizice pot depune declaraţii fiscale cum sunt: declaraţia anuală de venit (Declaraţia 200) declaraţia privind venitul estimat/norma de venit (Declaraţia 220), declaraţia 230 – privind destinaţia sumei reprezentănd până la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii şi asimilate salariilor .


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea