Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

INSP: 92,1% din decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

INSP: 92,1% din decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate

Institutul Naţional de Sănătate Publică informează joi că, în săptămâna 11 – 17 octombrie, 37,1% din totalul cazurilor de COVID au fost înregistrate în Bucureşti şi în judeţele Iaşi, Prahova, Ilfov şi Constanţa.

Potrivit Raportului săptămânal de supraveghere COVID, 72,3% din cazurile confirmate au fost înregistrate la persoane nevaccinate, în creștere față de perioadele precedente, când ponderea era de 25%.

De asemenea, 27,5% din totalul deceselor au fost înregistrate în Bucureşti, precum şi în judeţele Prahova, Constanţa, Dolj şi Suceava. 92,1% din decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate, precizează INSP. De la începutul pandemiei şi până în prezent, unul din 89 din totalul cazurilor de COVID a fost înregistrat la personal medical.

85,7% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani, iar 57,5% din decese au fost la bărbaţi. Conform INSP, 94% din persoanele decedate aveau cel puţin o comorbiditate asociată.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PERCHEZIȚIILE din Alba și Gorj, efectuate în cadrul operațiunii ”JUPITER”, vizau firme care vindeau ilegal lemn. Trei administratori, urmăriți penal pentru evaziune fiscală

Ziarul Unirea

Publicat

în

PERCHEZIȚIILE din Alba și Gorj, efectuate în cadrul operațiunii ”JUPITER”, vizau firme care vindeau ilegal lemn. Trei administratori, urmăriți penal pentru evaziune fiscală PERCHEZIȚIILE din Alba și Gorj, efectuate în cadrul operațiunii ”JUPITER”, au vizat firme care vindeau ilegal lemn. Trei administratori sunt urmăriți penal pentru evaziune fiscală. Citește și: VIDEO | Operațiunea „JUPITER” în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea