Rămâi conectat

Actualitate

INSP: 92,1% din decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate

Ziarul Unirea

Publicat

în

INSP: 92,1% din decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate

Institutul Naţional de Sănătate Publică informează joi că, în săptămâna 11 – 17 octombrie, 37,1% din totalul cazurilor de COVID au fost înregistrate în Bucureşti şi în judeţele Iaşi, Prahova, Ilfov şi Constanţa.

Potrivit Raportului săptămânal de supraveghere COVID, 72,3% din cazurile confirmate au fost înregistrate la persoane nevaccinate, în creștere față de perioadele precedente, când ponderea era de 25%.

De asemenea, 27,5% din totalul deceselor au fost înregistrate în Bucureşti, precum şi în judeţele Prahova, Constanţa, Dolj şi Suceava. 92,1% din decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate, precizează INSP. De la începutul pandemiei şi până în prezent, unul din 89 din totalul cazurilor de COVID a fost înregistrat la personal medical.

85,7% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani, iar 57,5% din decese au fost la bărbaţi. Conform INSP, 94% din persoanele decedate aveau cel puţin o comorbiditate asociată.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bulgaria ar putea trece la moneda euro anul viitor: România mai așteaptă până în 2028 sau 2029

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bulgaria ar putea trece la moneda euro anul viitor: România mai așteaptă până în 2028 sau 2029 Bulgaria ar putea îndeplini criteriile pentru zona euro și să adere anul viitor, a declarat președintele Eurogrupului, Paschal Donohoe. „Cred că este foarte posibil ca Bulgaria să îndeplinească criteriile la un moment dat în acest an. Dar ceea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea