Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Înșelăciuni prin metoda ”ACCIDENTUL”, la Alba Iulia. Cum a fost păcălită o femeie de 75 de ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Înșelăciuni prin metoda ”ACCIDENTUL”, la Alba Iulia. Cum a fost păcălită o femeie de 75 de ani

O tentativă de înșelăciune prin metoda „accidentul” și o faptă consumată au fost înregistrate la Alba Iulia. O persoană a dat curs solicitării escrocilor și a fost păgubită cu 6.500 de euro și 16.000 de lei. Inspectoratul de poliție Județean Alba readuce în atenție recomandările pentru prevenirea acestui tip de înșelăciune.

În după amiaza zilei de azi, 17 februarie, la Poliția Municipiului Alba Iulia au fost semnalate o tentativă de înșelăciune, prin metoda „accidentul” și o faptă consumată.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Victimele au fost contactate telefonic, de către o persoană necunoscută care, după ce și-a atribuit calitatea de medic, le-au spus că o rudă ar fi fost implicată într-un accident și trebuie să fie supusă unei intervenții chirurgicale, într-o clinică privată, iar aceasta costă 54.000 de lei.

Din nefericire, o femeie de 75 de ani a crezut ce i s-a spus, iar la ușa sa s-a prezentat o persoană care purta o mască chirurgicală, căreia i-a dat suma de 6.500 de euro și 16.000 de lei.

Pentru a evita să deveniți victime ale escrocilor, polițiștii vă recomandă să manifestați prudență în cazul în care primiți un astfel de telefon și să nu dați curs respectivei solicitări, în ciuda reacției emoționale de moment.

Nu trimiteți și nu dați bani unor necunoscuți, în speranța că îi veți ajuta pe cei dragi și nu dați crezare imediat unor „povesti” anunțate telefonic de persoane care pretind că au calitate oficială ci sunați la poliție, pe numărul de urgență 112 sau adresați-vă, imediat, celei mai apropiate unități de poliție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea