Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Înșelăciune prin metoda ”șmen”, la Abrud: O vânzatoare din oraș ”țepuită” de un bărbat din Câmpia Turzii, care i-a cerut să îi schimbe o sumă de bani în bancnote mai mici

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Înșelăciune prin metoda ”șmen”, la Abrud: O vânzatoare din oraș ”țepuită” de un bărbat din Câmpia Turzii, care i-a cerut să îi schimbe o sumă de bani în bancnote mai mici.

Polițiștii din Abrud l-au identificat pe un bărbat din Câmpia Turzii ca bănuit de o faptă de înșelăciune. Ar fi înșelat o vânzătoare căreia i-a cerut să îi schimbe o sumă de bani în bancnote mai mici.

La data de 27 mai 2020, polițiștii de investigații criminale din Abrud l-au identificat pe un tânăr de 22 de ani, din Câmpia Turzii, județul Cluj, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune, faptă care a fost reclamată poliției în data de 23 mai 2020.

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 22 mai, i-a solicitat unei vânzătoare de la un magazin alimentar din Abrud, să îi schimbe 3 bancnote de câte 200 de lei în bancnote de câte 50 de lei. Ulterior a revenit asupra solicitării și a precizat că, de fapt, dorește schimbarea banilor în bancnote de 5 lei și a cerut restituirea bancnotelor de 200 de lei însă când le-a înapoiat pe cele de 50 de lei ar fi sustras 4 din ele, fără ca femeia să observe acest lucru.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului și recuperarea prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea