Rămâi conectat

Actualitate

Înscrieri la Concursul Naţional „Ziua Internaţională a Păsărilor”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Grădiniţele şi şcolile din judeţul Alba se pot înscrie până în 31 martie la cea de-a VI-a ediţie a Concursului Naţional „Ziua Internaţională a Păsărilor”, care se va încheia cu Expoziţia Naţională de Abilităţi Practice. Evenimentul este organizat de Şcoala „Axente Sever” (înv. Mira Jarda, prof. Felicia Munteanu), Şcoala „Ovidiu Hulea” (prof. Delia Banbiu) şi Clubul Copiilor Aiud (prof. dr. Cristian Barb).
Expoziţia-concurs se va desfăşura pe 5 secţiuni: origami (tehnica plierii hârtiei), tangram (un pătrat din care s-au decupat 7 forme geometrice: 5 triunghiuri, un pătrat şi un paralelogram), quilling (benzi de hârtie rulate şi lipite împreună), colaje şi măşti. Lucrările care necesită suport vor fi realizate în format A5 sau A4 (nu se primesc lucrări mai mari). În colţul din dreapta jos, se vor scrie pe o etichetă numele şi prenumele copilului, grupa/clasa, unitatea de învăţământ, numele cadrului didactic, localitatea, judeţul şi adresa de e-mail. Se va participa cu maximum 5 lucrări/cadru didactic (în total). Toate lucrările se vor expedia prin poştă până în data de  31 martie (data poştei la expediţie) pe adresa: Şcoala „Axente Sever” Aiud, str. Unirii nr. 9 Aiud, cod 515200, cu menţiunea „Pentru concursul «Ziua Păsărilor»”.
Jurizarea lucrărilor va fi realizată de un juriu format din cadre de specialitate. Se vor acorda premiile I, II, III, menţiuni precum şi diplome de participare pentru cadrele didactice, care vor fi expediate în format electronic. Vernisajul expoziţiei va avea loc în data de 6 aprilie, la ora 10.00, la Muzeul de Ştiinţele Naturii din Aiud.

Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

VIDEO Autostrada Sibiu-Pitești: Stadiul lucrărilor pe loturile aflate în lucru. „Avem șanse 50/50 să circulăm pe încă un segment în decembrie“

Ziarul Unirea

Publicat

în

Autostrada Sibiu-Pitești: Stadiul lucrărilor pe loturile aflate în lucru. „Avem șanse 50/50 să circulăm pe încă un segment în decembrie“ Noi informații despre stadiul lucrărilor la zi, pe loturile aflate în lucru ale Autostrăzii Sibiu-Pitești, au fost dezvăluite atât de către autorități, cât și de activiștii care monitorizează proiectele de infrastructură rutieră. Directorul Companiei Naționale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea