Înscrieri la clasa pregătitoare, din 16 februarie. Marcela Dărămuș: Seminarul Teologic, singura școală din Alba Iulia fără circumscripție

Paul Voicu - Primar 2020

Inspectorul școlar general adjunct, Marcela Dărămuș, a spus joi, în cadrul unei conferințe de presă, că singura instituție de învățământ din Alba Iulia (care are clasă pregătitoare), fără circumscripție este Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan”. Astfel, aici, părinții își pot înscrie copiii indiferent unde ar domicilia.

Marcela Daramus05Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educației Naționale, luni, 9 februarie se vor afișa circumscripțiile școlare și planul de școlarizare propus, respectiv numărul de clase pregătitoare alocate, la fiecare unitate de învățământ, inclusiv pe site-ul acesteia, dacă există, și pe site-ul inspectoratului școlar.

ELIT

Marcela Dărămuș a spus că numărul de locuri de la clasa pregătitoare va fi același ca și anul trecut. În 2014, în Alba, toți părinții au putut să-și înscrie copiii, rămânând și câteva locuri libere.

”Școlile sunt pregătite. Deja au 2 ani de experiență pe această parte de înscrieri. Totul este transparent. Singura școală din Alba Iulia care nu are circumscripție este seminarul Teologic”, a spus joi, Marcela Dărămuș.

Mihail David - 2020

Amintim că în perioada 16 februarie – 6 martie 2015 are loc completarea de catre parinti, online sau la scoala la care solicită înscrierea copiilor, a cererilor-tip de înscriere. Pe 9 martie 2015 are loc repartizarea la scoala de circumscriptie a copiilor ai caror parinti au solicitat acest lucru in cererea-tip de inscriere.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...