Rămâi conectat

Politică Administrație

Înscrieri la clasa pregătitoare, din 16 februarie. Marcela Dărămuș: Seminarul Teologic, singura școală din Alba Iulia fără circumscripție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectorul școlar general adjunct, Marcela Dărămuș, a spus joi, în cadrul unei conferințe de presă, că singura instituție de învățământ din Alba Iulia (care are clasă pregătitoare), fără circumscripție este Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan”. Astfel, aici, părinții își pot înscrie copiii indiferent unde ar domicilia.

Marcela Daramus05Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educației Naționale, luni, 9 februarie se vor afișa circumscripțiile școlare și planul de școlarizare propus, respectiv numărul de clase pregătitoare alocate, la fiecare unitate de învățământ, inclusiv pe site-ul acesteia, dacă există, și pe site-ul inspectoratului școlar.

Marcela Dărămuș a spus că numărul de locuri de la clasa pregătitoare va fi același ca și anul trecut. În 2014, în Alba, toți părinții au putut să-și înscrie copiii, rămânând și câteva locuri libere.

”Școlile sunt pregătite. Deja au 2 ani de experiență pe această parte de înscrieri. Totul este transparent. Singura școală din Alba Iulia care nu are circumscripție este seminarul Teologic”, a spus joi, Marcela Dărămuș.

Amintim că în perioada 16 februarie – 6 martie 2015 are loc completarea de catre parinti, online sau la scoala la care solicită înscrierea copiilor, a cererilor-tip de înscriere. Pe 9 martie 2015 are loc repartizarea la scoala de circumscriptie a copiilor ai caror parinti au solicitat acest lucru in cererea-tip de inscriere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea