Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

INM: 77 de candidați din Alba la concursurile de admitere la Institutul Național al Magistraturii și de admitere în magistratură

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La probele ce se vor desfășura în perioada următoare, din cadrul concursurilor organizate de Institutul Național de Magistratură (INM) au fost admiși să participe, în total, 77 de candidați din Alba. Dintre aceștia 55 sunt pe lista candidaților de la admiterea la INM iar alți 22 pe lista pentru admitere în magistratură.

*Concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii se organizează pentru ocuparea unui număr de 200 locuri de auditori de justiţie din care 100 sunt alocate pentru ocuparea funcţiei de judecător şi 100 pentru ocuparea funcţiei de procuror. La finalizarea primului an de studii auditorii de justiţie vor opta, în ordinea mediilor şi în raport cu numărul posturilor, pentru funcţia de judecător sau procuror.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru acest examen s-au înscris în total 3.874 de persoane dintre care 20 s-au retras iar 6 au fost respinși astfel că se înregistrează o concurență de 19 candidați pe un loc.

Candidații din Alba sunt: Abrudan Simona Mariana, Adam Rodica Daniela, Arsenie Raluca Elena, Bârz Mihaela Maria, Bărbat Vlad Vasile, Bocică Andreea Marcela, Boldaș Alexandru, Bora Radu Ioan, Breaz Adelina Nicoleta, Bucur Denisa, Burs Roxana Iuliana, Cristea Virgil, Crișan Alexandra, Cucui Ana Maria, Cuptor-Ilie Ionela, Danciu Adrian Aurel, Dulcea Andrada Lia, Floca Damian, Gațu Alexandra, Gavrilă Alina Maria, Ghișa-Silea Paul Virgil, Giredea Andrei Dumitru, Grigoraș Diana, Hațegan Alina, Hărșan Nicolae Septimiu, Ionaș Petru, Lazea Dorel Ioan, Lazea Radu Marius, Mateș Roxana Florina, Mărginean Ioan Alexandru, Mărginean Ana Virginia, Milaciu Maria Alexandra, Moldovan-Macavei Iulia, Motolity Larisa, Motrici Ioana, Mureș Adina, Mureș Iulia Maria, Păcurariu Elena Maria, Pădurean Paul Alexandru, Petruța Maria Codruța, Popa Ioan Adrian, Popa Teodora Virginia, Puia Ioana Diana, Radu Valentina Adriana, Roman Negoi Ana Maria, Roșca Ioana Maria, Roșiu Mihaela, Rus Diana, Sicoe Ioan Liviu, Sofâlcă Oana Theodora, Stanciu Alexandra Florina, Ștefănuț Mihaela Carmen, Tămăzlăcaru Crina, Todea Andra Maria, Tomuța Simion Silviu, Vlad Monica Lia.

*Concursul de admitere în magistratură se organizează pentru ocuparea unui număr de 70 de posturi de judecător la judecătorii dar, potrivit anunțului postat pe site-ul Institutului Național al Magistraturii, până în prezent au fost publicată o listă cu 48 de posturi pentru judecători și nu există posturi pentru procurori. S-au înscris 1.258 de persoane dintre care 21 s-au retras și 31 au fost respinși, rezultând o concurență de aproximativ 25 de candidați pe un loc (pentru 48 de posturi) și 17 candidați pe un loc pentru 70 de posturi.

Candidații din Alba sunt: Ardelean Luminița, Avram Romela Elena, Bar Anamaria, Blaga Sonia Maria, Ciugudean Marius Ioan, Ciur Lucreția, Cîrstea Mariana, Cristea Dana Corina, Decean Ana Cristina, Furdui Alina, Greculeac Marius Ioan, Hentea Mircea Ioan, Marcu Mariana Adina, Mihai Oana Liliana, Mihăilescu Răzvan Petru, Muntean Ioana Mirela, Mureșan Cristian Romulus, Pop Oana Daniela, Roman Mihai, Stoica Mioara, Șooș Lucian Petru, Vasile Daniela.

Potrivit Institutului Național al Magistraturii, pentru instanțele arondate la Curtea de Apel Alba Iulia au fost scoase la concurs 5 posturi de judecători (1 la Judecătoria Aiud, 2 la Judecătoria Deva, 1 la Judecătoria Petroșani și 1 la Judecătoria Hunedoara).

Concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii și concursul de admitere în magistratură, deși au în parte același calendar de desfășurare, sunt două concursuri distincte, cu reglementări diferite și aprobate de Plenul Consiliului Superior al Magistraturii prin hotărâri distincte, urmând ca primele două probe de concurs să aibă loc în aceleași zile, la aceeași oră, dar în săli diferite.

Conform calendarelor de concurs, în 25 august 2013 are loc proba scrisă eliminatorie, tip grilă, de verificare a cunoștințelor juridice la următoarele materii: drept civil, drept procesual civil, drept penal și drept procesual penal, în 8 septembrie 2013 – testul de verificare a raționamentului logic iar interviul se desfășoară între 20-30 septembrie (pentru admiterea la Institutul Național al Magistraturii) și pe 1-9 octombrie (pentru admiterea în magistratură).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea