Infracțiuni rutiere pe șoselele din județul Alba: Șoferi beți sau cu vehicule neînmatriculate, depistați de polițiști

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Polițiștii din județul Alba au depistat în trafic, 3 șoferi care conduceau aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, sau cu autovehicule neînmatriculate.

La data de 21 octombrie 2020, în jurul orei 08.20, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale si Europene l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din municipiul Piatra-Neamț, județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 21 octombrie 2020, în jurul orei 15.00, polițiștii din Mirăslău l-au depistat pe un tânăr de 20 ani, din comuna Mirăslău, în timp ce conducea, pe raza comunei, un autoturism radiat din circulație, ce tracta o remorcă neînmatriculată.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

La data de 21 octombrie 2020, în jurul orei 18.30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un tânăr de 18 ani, din comuna Valea Lungă, județul Alba, în timp ce conducea pe raza comunei, un moped neînmatriculat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419