Rămâi conectat

Curier Județean

INFOTRAFIC: Restricții de circulație până joi, pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș – Deva, pentru lucrări de asfaltare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Traficul este restricționat de marți până joi, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva între kilometrii 280-278, pe raza localității Apoldu de Jos, județul Sibiu, pentru lucrări de asfaltare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că începând de zi, 4 mai, pe autostrada A1 Deva – Sibiu, între km 280-278, pe raza localității Apoldu de Jos, județul Sibiu, pe sensul de deplasare Deva-Sibiu, vor fi restricționate banda de urgență și prima bandă, pentru lucrări de asfaltare, începând cu ora 10.00, până la finalizarea lucrării. Lucrarea se execută până în data de 06.05.2021, cu posibilitate de prelungire .

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea