Rămâi conectat

Curier Județean

INFOTRAFIC: Restricții de circulație, miercuri, pe autostrada A1 Sebeș-Deva. Se execută lucrări de reparații la carosabil. Recomandări pentru șoferi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Traficul este restricționat miercuri, 28 octombrie, pe autostrada A1, între kilometrii 342+200 de metri – 342+900 de metri, din cauza efectuării unor lucrări lucrări de reparații la partea carosabilă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, până la ora 16:00, pe autostrada A1 Sibiu – Deva, între kilometrii 342+200 de metri – 342+900 de metri, pe raza localității Orăștie, județul Hunedoara, pe sensul de deplasare către Sibiu, este restricționată a doua bandă pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparații la partea carosabilă.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea