Rămâi conectat

Ştirea zilei

INFOTRAFIC: Restricții de circulație, marți, pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu, pentru lucrări de curățare a zonei mediane

Ziarul Unirea

Publicat

în

INFOTRAFIC: Restricții de circulație, marți, pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu, pentru lucrări de curățare a zonei mediane

Traficul este restricționat astăzi, 23 august, pe Autostrada A1 Sibiu – Sebeș, între kilometrii 258-264, pentru efectuarea unor lucrări de curățare a zonei mediane.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi 23.08.2022, pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș, tronsonul kilometric 258-264, în zona loc. Saliste, jud. Sibiu, sensul de deplasare către Sebeș, va fi restricționată banda doi, pentru curatare zona mediană, între orele 07.30-17.00.

De asemenea, pe A1 Deva – Nadlac, calea 2, de la km 500 la km 468, se vor efectua marcaje rutiere pe banda 2, eșantion în miscare, se circulă pe banda 1 și urgență. Lucrarile se desfășoare in intervalul orar 09:30 – 19:00.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenție în zona lucrărilor, asigurându-se temeinic înainte de schimbarea benzii sau a direcției și să evite efectuarea depășirilor sau a manevrelor periculoase.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea