Rămâi conectat

Actualitate

INFORMARE METEO 18-22 aprilie: Răcire accentuată, precipitații mixte, vânt puternic și brumă, în toată țara

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

averitzare meteoAdministrația Națională de Metorologie a emis, sâmbătă, o informare meteo de răcire accentuată, precipitații mixte, inensificări ale vântului și brumă în toată țara. Potrivit meteorologilor, informarea intră în vigoare sâmbătă la ora 18.00 şi este valabilă până miercuri,  22 aprilie, la ora 18.00.

În intervalul menţionat, vremea va deveni rece în toată ţara. La munte şi, trecător, în nordul şi centrul ţării, precipitaţiile, în general slabe cantitativ, vor fi mixte.

Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze de peste 55…65 km/h, iar pe crestele montane înalte vor fi rafale de peste 80…90 km/h.

În cursul nopţilor şi al dimineţilor, se va produce brumă, local în regiunile nordice şi centrale, precum şi în zona subcarpatică şi izolat în restul teritoriului.

În seara zilei de sâmbătă, 18 aprilie, şi în noaptea de sâmbătă spre duminică, 18/19 aprilie, în sud-estul ţării va ploua, iar cantităţile de apă vor depaşi izolat 15 l/mp.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea