Rămâi conectat

Sport

Industria Galda, înaintea ultimelor hopuri din tur: Tăşnad şi liderul „U” Cluj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Dificil program are Industria Galda de Jos în ultimele două runde ale turului Seriei a 5-a din eşalonul terţ: o deplasare la Tăşnad şi un duel pe propriul teren cu „U” Cluj, liderul la zi, meci ce poate stabili campioana de toamnă.

Găldenii au stat în etapa a 13-a, au coborât pe ultima treaptă a podiumului, şi-au încărcat bateriile şi încearcă să confirme iar „specialitatea” stagiunii: prima echipă din serie la capitolul puncte externe (5 victorii, la Ghimbav, Avrig, Recea, Reghin şi Dej, plus o remiză cu Performanţa).

Veşti bune pentru Paul Ciucă, antrenorul putând conta pe S. Mureşan, Frenţiu şi Costea, absenţi fiind doar D. Lupşan (nerefăcut) şi Oniche (răcit). Nou-promovata sătmăreană a mai scăzut ritmul, cu doar trei remize în ultimele 5 jocuri (ultima acasă cu Metalurgistul Cugir), situaţia fiind total diferită în tabăra adversă. Industria e „pe val”, şase jocuri invincibile (4 succese şi două egaluri cu conjudeţenele Metalurgistul şi Performanţa), adunând aproape două luni (56 de zile) de când nu a mai cunoscut gustul înfrângerii. „Este greu de anticipat câte puncte vom strânge în aceste ultime două meciuri, unele extrem de dificile. La Tăşnad ne aşteaptă o echipă puternică pe teren propriu, singura din serie ce a învins «U» Cluj. Adversarii traversează o perioadă nu foarte bună, vor fi motivaţi să învingă la despărţirea de suporteri, iar acest lucru ne convine din punct de vedere tactic”, a declarat „principalul” conjudeţenilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea