Rămâi conectat

Sport

Industria Galda – Avântul Reghin 2-2 (1-2), în play-out | V. Domșa a adus egalarea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos, „lanterna roșie” a Seriei 9, formație deja retrogradată de la mijlocul săptămânii, a reușit a doua remiză consecutivă din acest an, cu același scor 2-2, la fel ca în etapa intermediară de la Cugir.

Amfitrionii au început practic confruntarea de la 0-2, Avântul conducând după o jumătate de oră, după golurile înscrise de Bujor (8) și ex-uniristul T. Suciu (30, și-a făcut o obișnuință în a puncta în această primăvară împotriva formațiilor din Alba), dar ultima clasată nu a renunțat la luptă. Cioară (32) a redus diferența, iar la reluare „rezerva” V. Domșa (47) a restabilit egalitatea dintr-o lovitură liberă. Găldenii leagă astfel două jocuri în care nu au pierdut, asta după 6 înfrângeri consecutive și o serie dezolantă de 13 întâlniri în care au scos un singur punct.

Cum zarurile au fost aruncate în privința retrogradării, mai aveam ceva șanse teoretice la locul 9, dar acum e aproape imposibil. Am fost conduși la o diferență de două goluri, dar am revenit, jucând un fotbal bun, nu pe întâmplare, și puteam câștiga pe final de meci, când am ratat în situație de singur cu portarul. Îmi felicit băieții pentru joc, spectatorii au putut asista la un meci frumos”, a transmis Paul Ciucă.

Industria: Suciu/ cpt – Juncan, B. Popescu, Șt. Radu (61, S. Mureșan), Puha (27, V. Domșa), Giorgiu (85, Oneț), Grosu, Frențiu, Circov, Baghiu, Cioară; rezerve Groza, C. Dănilă, Stănilă, Grecu, Căt. Ivașcu. Antrenor Paul Ciucă.

Avântul: Menyhart – Bugnar, S. Luca, Merdariu, T. Truță/ cpt, Enescu, Panga, Chirlejan, Bujor, T. Suciu, Ghiță; rezerve A. Gal, F. Todoran, Chirilă, Cotoi, Potor, Marinescu, D. Dan, M. Pop, H. Gal. (H.D.M.)

*0-1, MIN. 8: BUJOR a marcat cu un voleu în vinclu.

*0-2, MIN. 30: PANGA a majorat avantajul.

*1-2, MIN. 32: CIOARA a redus ecartul

*2-2, MIN. 47: V. DOMȘA a egalat din lovitură liberă

Formația „galben-albaștrilor” are două jocuri consecutive în fața fanilor, dar este deja retrogradată. În „intemediară”, găldenii au remizat la Cugir, punând capăt unei serii de șase jocuri pierdute (este al doilea punct din acest an, din cele 10 jocuri susținute).

La precedenta reprezentație directă, la Reghin, în urmă cu o lună, s-a consemnat revenirea antrenorului Paul Ciucă pe banca tehnică.

Industria: Antrenor Paul Ciucă.

Avântul: Antrenor Sandu Borș.

Arbitri R. Dumitru (Balș), Daniela Constantinescu (Craiova), Ramona Udrea (Tg. Jiu) Observatori Ad. Voica (Bistrița), M. Ștefan (Orăștie)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Unirea Alba Iulia, la Centenar! Show pe „Cetate” făcut de fostele glorii ale „alb-negrilor”, fotbaliști care au scris istorie

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: Unirea Alba Iulia, la Centenar! Show pe „Cetate” făcut de fostele glorii ale „alb-negrilor”, fotbaliști care au scris istorie Unirea Alba Iulia, echipa fanion a Albei și-a celebrat Centenarul. 16 august 2024 a fost ziua în care gruparea din Cetatea Marii Uniri a aniversat împlinirea a 100 de ani de existență. Punctul central al […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea