Rămâi conectat

Economie

Indicele Robor la 3 luni înregistrează cel mai mic nivel din ultima jumătate de an

Ziarul Unirea

Publicat

în

Potrivit datelor publicate, luni, de Banca Naţională a României (BNR), indicele Robor la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a coborât la 2,94%, cel mai mic nivel din iunie 2018 până în prezent.

Robor la trei luni este indicatorul principal în funcţie de care se calculează dobânzile variabile la creditele în lei. Vineri, indicele a scăzut la 2,97%.

Luni, indicele a coborât la 2,94%, cel mai mic nivel din 20 iunie 2018, când a fost 2,93%. Totodată, luni, indicele Robor la şase luni a stagnat la 3,28%.

Vineri, acest indice a scăzut la 3,28%, cel mai mic nivel din 29 iunie 2018, când a fost 3,24%. Robor (Romanian Interbank Offer Rate) este rata medie a dobânzii la care se împrumută, între ele, instituţiile bancare din România, în lei, iar evoluţia sa este legată de nivelul de lichiditate existent în piaţă.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea