Rămâi conectat

Actualitate

Început de toamnă cu temperaturi ridicate în județul Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Meteorologii anunță că vremea în județul Alba va fi predominant frumoasă în următoarele zile, temperaturile nefiind cu mult diferite față de cele de săptămâna trecută.

Conform meteo.ro, la Alba Iulia cerul va fi senin în timpul zilei, cu ușoare înnorări noaptea, temperaturile maxime urmând a se situa la 25 de grade, în medie, ziua, în timp ce noaptea, maximele termice vor fi de 12-17 grade.

Joi 13 septembrie sunt anunțate ploi, iar de vineri maximele termice vor scădea sub 20 de grade Celsius. În mare, însă, prognoza meteo anunță o lună septembrie cu temperaturi blânde, care vor face ca trecerea dintre anotimpuri să fie normală, fără schimbări extreme de temperatură.

Zona de munte a județului va avea parte de intensificări ale vântului și înnorări care vor duce la precipitații, umiditatea din aer urmând să depășească 50%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Focar de pesta micilor rumegătoare depistat la o fermă comercială din România. DSVSA Alba: Ce măsuri trebuia să ia fermierii și operatorii economici din Alba pentru a preveni răspândirea bolii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Focar de pesta micilor rumegătoare depistat la o fermă comercială din România. DSVSA Alba: Ce măsuri trebuia să ia fermierii și operatorii economici din Alba pentru a preveni răspândirea bolii Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală (IDSA) a confirmat, recent, prezența virusului pestei micilor rumegătoare (PMR) în probele prelevate de la oile dintr-o fermă comercială, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea