Încep lucrările de modernizare a rețelei de iluminat public din Alba Iulia. Proiectul este finanțat cu peste 1,7 milioane de euro din fonduri europene

În Alba Iulia vor începe, în curând, lucrările de modernizare a rețelei de iluminat public. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului, Mircea Hava. Proiectul este finanțat cu peste 1,7 milioane de euro din fonduri europene.

”S-a încheiat consultarea publică, e timpul să facem lumină. Nu în cutume și învățături strămoșești, ci concret, cu lumeni tradiționali și iluminat modern. La panoul de comandă al orașului se vor adăuga în următorii doi ani: 51 de km de sistem de iluminat public, totalizând 1396 de corpuri de iluminat led. Vestea bună este raportul finanțare-economie, adică aproximativ 1.737.909,53 euro, din fonduri europene. Aș mai aminti că acest lot vizează modernizarea și extinderea iluminatului public pe 87 de străzi din: Oarda, Micești-Orizont, Pâclișa, Bărăbanț. Luni, 15 octombrie, va avea loc ședința de avizare și aprobare a indicatorilor pentru acest proiect. E de observat, la vot, spiritul partidului, în slujba cetățeanului”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...