Rămâi conectat

Actualitate

Incendiu la o casă din Teiuș, provocat de un bărbat cu tulburări psihice

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incendiu a izbucnit miercuri în jurul orei 13.00 la o casă din orașul Teiuș. Pompierii ISU Alba intervin pentru stingerea flăcărilor care au cuprins imobilul.

Nu se înregistrează victime.

Din primele informații, focul a fost provocat intenționat de un bărbat, cunoscut se pare cu probleme psihice. Suspectul a fost condus de către polițiști la spitalul din Alba Iulia.

La locul incendiului acționează pompierii Detașamentului Aiud. Flăcările au cuprins interiorul și acoperișul unei locuințe de dimensiuni mici, de 7 pe 5 m.

UPDATE: Pompierii militari au acţionat cu 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă aproximativ 1 oră şi 10 minute. În incendiu a ars acoperişul casei pe o suprafaţă de circa 35 mp, mobilierul şi articole de îmbrăcăminte şi lenjerie, toate în valoare de aproximativ 4 000 lei. Cauza de izbucnire a incendiului o constituie acţiunea intenţionată a fiului proprietarului imobilului, care a fost transportat ulterior cu o ambulanţă SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe Alba.

Acum, autorul incendiului este cercetat  pentru distrugere prin incendiere şi ameninţare. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Teiuş au întocmit un dosar de cercetare penală faţă de R.I.T., de 30 de ani, din Teiuş, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi ameninţare.

Suspectul a provocat incendierea proprietății familiei sale şi i-a ameninţat pe doi dintre vecinii săi.

Bărbatul, cunoscut cu antecedente penale şi afecţiuni psihice, a fost imobilizat şi condus la Spitalul de Neuropsihiatrie Alba, unde a rămas sub supraveghere medicală.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania Meteorologul ANM Mihai Huştiu a explicat că vremea a intrat într-un proces accentuat de răcire, iar începând de luni vom avea temperaturi și mai scăzute. Până la mijlocul săptămânii viitoare vom avea parte de ploi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea