Rămâi conectat

Ştirea zilei

Încă un caz revoltător la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia. Un băiețel a ajuns la Sibiu pentru o intervenție de repoziționare a mâinii: ”Prin lipsa de profesionalism ne-au pus în situația în care piticul a trebuit să mai treacă prin asta”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă un caz revoltător la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia. Un băiețel a ajuns la Sibiu pentru o intervenție de repoziționare a mâinii: ”Prin lipsa de profesionalism ne-au pus în situația în care piticul a trebuit să mai treacă prin asta”

Încă un caz incredibil de la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a fost relatat de către tatăl unui copil din municipiu care a ajuns din păcate la Spitalul din Sibiu, unde a fost nevoit să treacă printr-o intervenție de repoziționare a mâinii!

Bărbatul povestește că a lipsa de medici specialiști la secția de Pediatrie a SJU Alba, dar și slaba pregătire a celor existenți, au contribuit la situația prin care a fost nevoit să treacă fiul lui. Băiețelul a ajuns la Spitalul de Pediatrie Luther din Sibiu, unde a trebuit să treacă printr-o intervenție de repoziționare a brațului.

Citește și: Un copil de 3 ani cu varicelă, nevoit să aștepte în mașină cu mama, în fața SJU Alba, un consult la UPU: ”După 3 ore au găsit o sală unde să așteptăm.” Fetița a ajuns în stare GRAVĂ la Sibiu

”Am fost nervos de multe ori, lucrez în comerț de 25 de ani. Acum sunt altfel de nervi. Am scris și șters această postare de „n” ori.

Am așteptat să treacă emoțiile să nu cumva sa fiu prea emotiv. Nu a trecut nimic, tot nervos sunt față de persoanele cu care am interacționat la Spitalul județean de Urgență Alba în cazul fiiului meu.

Nu mă refer la tot personalul spitalului, Doamne ferește, știu mulți de acolo, sunt ființe minunate.

Aici vorba doar de doctor S. și personalul de la ghipsare care prin lipsa de profesionalism ne-au pus în situația în care piticul a trebuit să mai treacă printr-o intervenție de repoziționare a mâinii.

Pe scurt, cereți tot timpul o a doua opinie, mai ales în cazurile de ortopedie pediatrică unde noi nu avem doctori.

Citește și: ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

P.S. Mai am o poveste de la spital unde un specimen care trebuia să fie de mult casat, a început demersurile pentru avort după o sângerare, iar ce m-a frapat cel mai mult a fost reacția lui : „las că mai ai doi”!

Noroc cu doctorul Țibea și personalul de la ginecologie care au remediat rapid situația.

Asta e pentru asta zi”, a scris bărbatul pe Facebook.

Nu este un caz singular de acest fel. În urmă cu aproximativ două luni, lipsa unui chirurg pediatru a fost din nou semnalată, iar în luna februarie, o fetiță cu complicații în urma unei varicele a ajuns în stare gravă tot la Spitalul Luther din Sibiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Festivalul Cetăților Dacice 2024, la Ighiu: Lupte și reconstituri istorice, dansuri antice, spectacol folcloric și concert Argatu. Meciul România-Belgia, proiectat pe ecranul festivalului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Festivalul Cetăților Dacice 2024, la Ighiu: Lupte și reconstituri istorice, dansuri antice, spectacol folcloric și concert Argatu. Meciul România-Belgia, proiectat pe ecranul festivalului Festivalul Cetăților Dacice, cea de-a XVI-a ediție, se va desfășura în perioada 21-24 iunie 2024, în comuna Ighiu. Festivalul de anul acesta se va desfășura pe parcursul a patru zile, în același […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea