Rămâi conectat

Ştirea zilei

Încă o dovadă de spirit civic la Alba Iulia: O femeie a găsit un portofel cu 580 de lei pe o stradă din oraș și l-a predat poliției. Se caută posesorul

Alexandra Mates

Publicat

în

portofel-cu-baniUn alt cetăţean onest din judeţul Alba a dat dovadă de spirit civic şi a predat poliţiei un portmoneu cu bani, găsit pe stradă.

Este vorba despre o femeie, M.C. în vârstă de 59 de ani, din Alba Iulia, care, vineri, 18 noiembrie, a solicitat sprijinul poliției pentru a restitui persoanei păgubite portofelul cu suma de 580 de lei, găsit pe strada George Coșbuc din oraș.

În portmoneu nu se aflau acte, iar în speranța că se va găsi mai ușor posesorul acestuia, femeia a dat și un anunț la ziar.

”Nu e o sumă enormă, însă m-am gândit că pot fi eu în locul persoanei respective. Sper ca posesorul să vadă anunțul în ziar și să-și recupereze banii pierduți”, ne-a declarat aceasta.

Potrivit Poliției, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba s-a prezentat vineri, 18 noiembrie, o femeie din Alba Iulia şi a predat ofiţerului de serviciu un portofel în care era suma de 580 de lei, pe care a declarat că l-a găsit, în aceeași zi, pe strada George Coșbuc din oraș.

Poliţiştii au demarat activităţile specifice pentru identificarea persoanei care l-a pierdut, în vederea restituirii portofelului şi a sumei de bani.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba transmite pe această cale, sincere aprecieri şi felicitări femeii care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Curiozitățile neștiute ale unei comune din Alba: gardurile ”irlandeze” de la Nemeși, frasinul uriaș de la Hărăști, chipul lui Decebal de pe muntele Struțu și ”gropile cu picioci” de la Poieni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Curiozitățile neștiute ale unei comune din Alba: gardurile ”irlandeze” de la Nemeși, frasinul uriaș de la Hărăști, chipul lui Decebal de pe muntele Struțu și ”gropile cu picioci” de la Poieni Comuna Vidra din Munţii Apuseni deţine câteva curiozităţi suficiente pentru a determina un turist să o viziteze. Localitatea deține un record care nu va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea