Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

ÎN WEEKEND, Târgul Mobilei la Alba Mall: Expunere de produse,concursuri,atelier de picturi pe sticlă, tombolă şi licitaţie de mobilă

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 În acest sfârşit de săptămână, Consiliul Judeţean Alba organizează  Târgul Mobilei, manifestare ajunsă la cea de-a patra ediţie.  Târgul  se va desfăşura în incinta Alba Mall, în perioada 19-21 aprilie, putând fi vizitat în intervalul 10.00-19.00. Ceremonia de deschidere oficială va avea loc vineri, 19 aprilie, la ora 12.00.
„Târgul Mobilei” promovează produsele autohtone din industria de prelucrare a lemnului şi mobilei precum şi o gamă variată de piese şi accesorii destinate ambientării şi utilării moderne a spaţiilor de locuit sau a spaţiilor comerciale.

„Acest târg este doar una dintre manifestările prin care Consiliul Judeţean Alba promovează produsele locale şi afacerile din judeţul Alba. Prelucrarea lemnului şi industria mobilei sunt strâns legate de numele judeţului Alba, iar experienţa şi priceperea celor care lucrează în acest domeniu permit apariţia unor noutăţi la fiecare ediţie a târgului”,   a declarat  Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba.

Şi ediţia din acest an a târgului este presărată cu surprize pentru public: a fost pregătit un concurs de îndemânare, intitulat „Mâini dibace” – sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 17.00, în cadrul căruia participanţii vor fi provocaţi să asambleze contra cronometru diverse piese de mobilier, este pregătit un atelier de pictură pe sticlă, sâmbătă, 20 aprilie, pe tot parcursul zilei, o tombolă, duminică, de la ora 12.00, precum şi licitaţia de mobilă nelipsită de la fiecare ediţie a târgului, ce va avea loc duminică, 21 aprilie, de la ora 17.00.

Târgul Mobilei este organizat de Consiliul Judeţean Alba în parteneriat cu Savini Due, Stratuscom Blaj, Thomas Fashion, Filiala judeţeană Alba a Asociaţiei „Amicii Rozelor” din România şi Mall Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea