Rămâi conectat

Sport

În Valea Domanului, CSM Școlar Reșița – CS Ocna Mureș | Întâlnire disproporționată între polii clasamentului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mâine, în Valea Domanului, de la ora 18.00, se întâlnesc formațiile aflate la polii clasamentului Seriei a 4-a, liderul CSM Școlar Reșița (53 de puncte) și ultima clasată, CS Ocna Mureș (8 puncte).

“Milanul din Banat” a făcut, în weekend, un pas greșit, la Sebiș, după 6 victorii la rând, dar a rămas pe prima poziție, profitând de sincopa urmăritoarei din Arad. Este un joc cu o favorită incontestabilă, formația “rosso-nerilor”, care în tur, pe “Stadionul Dragostei”, s-a impus net, scor 5-0. Vizitatorii au trei înfrângeri la rând și sunt retrogradați din punct de vedere matematic, abordând întâlnirea fără 5 jucători: P. Muntean și Moise – indisponibili, Goguța – bolnav, Val. Drăgan și Cl. Marcu – suspendați.

Mergem să evoluăm cât putem mai bine, sperăm să ne ridicăm la nivelul unei întâlniri cu prima clasată”, a spus Mihai Manea, antrenorul conjudețenilor. În retur, reșițenii au câștigat ambele dispute cu reprezentantele județului Alba: 3-0, la Alba Iulia și 2-0, pe teren propriu, cu Metalurgistul Cugir. Ziua de astăzi este una aparte pentru “albaneze”, în condițiile în care evoluează împotriva celor trei formații ce ocupă podiumul Seriei a 4-a, Șoimii Lipova deplasându-se la Cugir, iar ACS Dumbrăvița în Cetatea Marii Uniri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea