Rămâi conectat

Sport

În ultima etapă a Ligii a IV-a, Rapid Teiuș – Transalpina Șugag 1-1 (0-0) | Surpriză de proporții, duelul fratricid, indecis

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rapid Teius - Surianu Sebes 33În prologul ultimei runde a turului Ligii a IV-a, Rapid CFR Teiuș a reușit o mare surpriză, remizând cu Transalpina Șugag pe propriul teren, scor 1-1 (0-0)

Golurile au fost marcate de V. Cristea (72) – pătruns în teren cu 5 minute mai devreme, respectiv Cristurean (58)

Putem spune că duelul fratricid s-a încheiat indecis, în cele două tabere fiind două perechi de frați, în postura de adversari: Denis Lazăr (Rapid) și Emanuel Lazăr (Transalpina), respectiv Raul Domșa (Rapid) și Marcel Domșa (Transalpina). Mai mult, pentru ca disputa în familie să fie completă, în distribuția gazdelor a evoluat și tatăl ultimilor doi, Iosif Domșa, pentru o premieră în fotbalul județean!

Nou-promovata are șanse să încheie prima parte a stagiunii pe podium.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea