Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

În perioada premergătoare sărbătorilor, în judeţul Alba se intensifică măsurile pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Efectivele de poliţie rutieră din judeţul Alba, sprijinite de poliţişti de ordine publică dar şi de poliţişti de la transporturi, acţionează zilnic pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră.

 

Potrivit IPJ Alba, “în această perioadă, premergătoare sărbătorilor de iarnă, în judeţul Alba au fost intensificate măsurile pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi pentru fluidizarea circulaţiei pe drumurile publice.

 

Astfel, ieri, 15 decembrie, poliţiştii de la rutieră, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Transporturi, au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate nerespectării normelor legale referitoare la trecerea la nivel peste calea ferată.

 

Cu ocazia acestei acţiuni au fost depistaţi 37 de conducători auto care au încălcat normele rutiere privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre aceştia, 3 nu au respectat regulile privind trecerea la nivel cu calea ferată.

 

Faţă de cei 3 conducători auto ce au ignorat aceste reguli, pe lângă secțiunea contravenţională aplicată, a fost luată şi măsura suspendării permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea