Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

În luna martie, la Alba Iulia, se promovează Festival de România ?! ”Vezi” programul solemn al Zilei Naționale 2014

Ziarul Unirea

Publicat

în

La intrarea pe Latura de Nord a Cetății Alba Carolina turiștii și albaiulienii sunt așteptați, în mijlocul lunii martie cu, surpriză, programul solemn al Zilei Naționale a României 2014, 29 noiembrie – 1 decembrie.

Festival de Romania02Ar zice unii, ce treabă avem noi cu ”Festival de România” și pe cine încurcă. N-avem noi treabă, dar putem spune că vine vara, iar programul unui eveniment ce a avut loc la începutul iernii deranjează vizual, pare că suntem într-un loc pustiit prin care nu trece nimeni și nici vorbă de civilizație. Și dacă ținem cont că Alba Iulia este un oraș turistic care va avea în curând Centru de informare și promovare turistică trebuie, nu(?), să informăm vizitatorii despre evenimentele viitoare nu despre cele care s-au încheiat de mai bine de trei luni.

Noi am zice că ar fi bine să fie pus programul de la viitorul eveniment ce se va organiza în Alba Iulia. Poate ni s-ar răspunde că nu se cunoaște încă. Atunci am spune că ar fi bună o listă a evenimentelor ce se vor organiza în Alba Iulia, în 2015, sau în cel mai rău caz, imagini de la evenimentele anterioare prin care poți să convingi turiștii să revină în Cetatea Marii Uniri, dar nicidecum un program al unui eveniment din vremuri demult apuse.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea