Rămâi conectat

Sport

În Liga a 3-a, Viitorul Cluj – Unirea Alba Iulia 1-0 (0-0) / „Alb-negrii”, fără punct după 3 etape

Ziarul Unirea

Publicat

în

În Liga a 3-a, Viitorul Cluj – Unirea Alba Iulia 1-0 (0-0) / „Alb-negrii”, fără punct după 3 etape

Unirea Alba Iulia rămâne fără vreun punct acumulat şi după runda a treia a eşalonului terţ. În sesiunea de meciuri de vineri după amiază, „alb-negrii” au fost învinşi cu 1-0 (0-0), în deplasare, de Viitorul Cluj.

A marcat: R. Pop (53)

Gazdele au câştigat la limită partida disputată pe terenul sintetic de la Baza Sportivă “Dan Anca” din Cluj-Napoca, printr-un gol căzut în debutul părţii secunde a disputei. De notat că uniriştii au ratat o ocazie uriaşă în minutul 5. Fetiţa a scăpat singur cu portarul, după o pasă a lui Morariu, însă a şutat în portarul Cebotari.

A fost a doua deplasare consecutivă în care “alb-negrii” nu au reuşit să înscrie. Înfrângerea de la Cluj vine după alte două eşecuri ale formaţiei albaiuliene: 0-3, în deplasare, cu Unirea Ungheni şi 2-3, pe “Cetate”, cu Metalurgistul Cugir, în primul derby “de Alba” al noii ediţii de campionat.

Echipe:

Viitorul Cluj: Cebotari – Bartoş, Duda, Porumb, Apărascăi, Fărăgău /cpt., Roşca, Râză, R. Baciu, R. Pop, D. Roman; rezerve: Borz, Ad. Pintea, Maxim, Şerbănescu, Al. Pop, Dolghi, Calo, T. Oargă, T. Cociş. Antrenor Marius Popescu – principal

Unirea Alba Iulia: Bartok – Haj, Mîlnă, Scrob, Mocanu, Al. Giurgiu /cpt., Dehelean, Bârdea, Morariu, Pocol, Fetiţa; rezerve: Ciorgovean, Lupea, V. Codrea, An. Moldovan, Bakcsi, S. Tineiu, Fl. Marcu, Oneţ, Jurj. Antrenor Valentin Sinescu – principal, Marcel Rusu – secund

Arbitri: Papp Csaba (Luduş) – Al. Cozma (Tg. Mureş), R. Moldovan (Sâncraiu de Mureş); observatori: Oct. Şovre (Satu Mare), T. Biriş (Hunedoara)

Pentru unirişti urmează duelul de acasă cu CS Hunedoara, formaţie creditată drept favorită la câştigarea Seriei a 9-a din Liga a 3-a şi chiar la promovarea în eşalonul secund.

Lucian DĂRĂMUȘ

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Vineri, 16 august, se inaugurează Baza Sportivă de Tip I de la Zlatna-Pătrângeni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Vineri, 16 august, se inaugurează Baza Sportivă de Tip I de la Zlatna-Pătrângeni La finele săptămânii, se inaugurează o nouă Bază Sportivă de Tip I, aceea de la Zlatna-Pătrângeni, prima de acest gen din Munții Apuseni. Astfel, județul Alba se bucură în ultimul an de cinci noi asemenea baze sportive finalizate la Alba Iulia („Micești”), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea