Rămâi conectat

Sport

În Liga 4, ediția 2024/2025, sunt 15 echipe înscrise | AJF Alba decide joi dacă se începe cu 14 sau 16 formații

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Liga 4, ediția 2024/2025, sunt 15 echipe înscrise, noutățile sunt Industria Galda de Jos și AFC Micești | AJF Alba decide joi dacă se începe cu 14 sau 16 formații

Luni, 15 iulie, a fost termenul limită pentru înscrierea în Liga 4, ediția 2024/2025, conform AJF Alba. Deocamdată sunt 15 echipe înscrise, iar o decizie în acest sens se va lua joi, 18 iulie, nefiind sigur că toate dintre doritoare vor și începe noul sezon. Sunt 15 echipe înscrise pentru viitoarea ediție din Liga 4, după cum urmează: Voința Stremț, Energia Săsciori, Inter Unirea, Viitorul Sântimbru, Viitorul Vama Seacă, Spicul Daia Română, CS Zlatna, Performanța Ighiu, Hidromecanica Șugag 1984, Limbenii Limba, Fortuna Lunca Mureșului, Academia Șona, CS Ocna Mureș, Industria Galda și AFC Micești.

Comparativ cu sezonul precedent, nu vor mai evolua la acest nivel, CIL Blaj (a promovat în Liga 3), FC Lopadea Nouă (ultima clasată în ediția anterioară) și CSM Unirea Alba Iulia 2 (nu va mai avea echipa secundă). Noutățile se numesc Industria Galda de Jos (retrogradată din eșalonul superior) și AFC Micești (promovată din Liga 5). Orient Blandiana, campioana Seriei 1 din Liga 5, nu are documentele aferente (CIS) pentru a evolua în Liga 4.

Deocamdată sunt 15 formații, să vedem până joi, când avem ședință de Birou Executiv al AJF Alba ce se va întâmpla. Ideal ar fi să începem cu un număr par de echipe, 14 sau 16”, a spus Cristian Petropulos, președintele Asociației Județene de Fotbal Alba.

Dacă sezonul va avea 16 formații la start, data propusă pentru începerea competiției este 24/25 august.

La un moment dat s-a vehiculat faptul că nou-înființata echipă VCG Vințu de Jos ar dori să joace în Liga 4, însă, în cele din urmă respectiva formație va activa în cel de-al cincilea eșalon.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, la Campionatul Național de Cadeți, Adrian Truță – medalie de argint

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia, la Campionatul Național de Cadeți, Adrian Truță – medalie de argint Timp de trei zile, în bazinul de înot din Târgoviște a avut loc Campionatul Național de cadeți, 12-13 ani, competiție la care Adrian Truță (LPS Alba Iulia) a cucerit o medalie de argint. La concurs au participat 321 de sportivi (calificați […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea