Rămâi conectat

Actualitate

În doar 5 zile, inspectorii ITM Alba au aplicat amenzi de peste 70.000 de lei

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 3-7 iunie, inspectorii ITM Alba efectuat controale la 53 de unităţi comerciale din judeţ, la care au constatat 131 nereguli. În domeniul relaţiilor de muncă s-au aplicat 16 amenzi în cuantum de 70.400 de lei, dintre care 3 amenzi în cuantum de 50.000 de lei  pentru muncă ”la negru”.  În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost controlate 38 de unităţi comerciale şi aplicate 3 avertismente.

Societăţile sancţionate pentru munca la negru sunt: S.C. Dobra Impex SRL şi  S.C. L.G. Gala Construct  SRL, amendate cu câte 10.000 de lei fiecare pentru că deţineau la muncă câte o persoană fără forme legale de angajare şi  P.F. Suciu Alexandru Viorel, la care au fost depistate 3 persoane muncind „la negru”, amendat cu 30.000 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Abilitatea unică pe care o au oamenii cu o anumită grupă de sânge. Studiile confirmă o teorie din anii 1930

Unirea Ziarul

Publicat

în

Abilitatea unică pe care o au oamenii cu o anumită grupă de sânge. Studiile confirmă o teorie din anii 1930 Descoperirea recentă despre grupele de sânge a adus la lumină un aspect fascinant al personalității umane. Aceste grupe nu numai că oferă informații despre compatibilitatea medicală, ci și despre abilitățile și comportamentele individuale. Un studiu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea