Rămâi conectat

Sport

În căutările pentru jucători, CSU Alba Iulia, blocată de pretențiile exagerate | Studenții, fără contracte semnate!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitatea Alba Iulia încearcă să-și creioneze un efectiv prin care în stagiunea viitoare să ridice ștacheta și să acceadă în play-off-ul Ligii 3, la al doilea sezon petrecut pe a treia scenă.

Au fost numeroase discuții, cu jucători din eșaloanele superioare, însă pretențiile fotbaliștilor în cauză au fost considerate exagerate de oficialii studenților. În plus, o parte din fotbaliștii care au încheiat campionat sub comanda lui Mihai Marea vizează să ajungă în Liga 2, așteptând concretizarea propunerilor.

Momentan, “alb-albaștrii” nu au niciun contract semnat, totul fiind la nivelul înțelegerilor verbale. Formația universitară, pentru al doilea an la rând are parte de modificări ample în lot, până în prezent despărțindu-se de 11 jucători.

Mai întâi au fost încheiate conturile cu 8 jucători (Spînu, Al. Albu, Kis, Amihăesei, Adjani, S. Stan, Paleoca, Al. Bodea) – cărora nu li s-au prelungit înțelegerile. Ultierior, fundașul Octavian Ionică a acceptat propunerea de la CSM Deva, după un sezon în “alb-albastru”, iar Denis Cunțan vrea să facă pasul spre Liga 2 (s-a pregătit o perioadă cu CSM Slatina).

În plus și portarul Florin Șerban a revenit la CS Mioveni, clubul de care aparține. Pe lista de achiziții sunt Al. Giurgiu (ex-CS Ocna Mureș, negocieri în derulare) și Oluwaseun Agbomoniyi (ex-CSM Unirea Alba Iulia, plecat în Nigeria pentru a-și rezolva viza).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea