Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

În arest din cauza crizelor de gelozie – și-a agresat fosta concubină și i-a distrus geamurile apartamentului

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 24 august, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Politiei municipiului Alba Iulia, au reuşit documentarea activităţii infracţionale a lui V.V., de 35 de ani, din municipiul Alba Iulia în sarcina căruia s-a reţinut faptul că în perioada 9 iulie – 20 august, a ameninţat-o în repetate rânduri cu moartea şi a agresat-o fizic pe fosta sa concubină (o femeie în vârstă de 44 de ani din Alba Iulia), i-a spart geamurile apartamentului şi i-a distrus zarul uşii de acces în locuinţă.

Poliţiştii au stabilit de asemenea, că în data de 6 august, în jurul orelor 22.00, in timp ce se afla în faţa unui local public din Alba Iulia bărbatul l-a agresat pe T.F., de 30 de ani, cauzându-i leziuni corporale care necesită pentru vindecare 50-55 zile de îngrijiri medicale, motivul fiind acela că victima ar avea o relaţie cu fosta sa concubină.

V.N. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore iar în cursul zilei de ieri, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă pentru 29 zile, pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală, lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere.

Parchetul l-a prezentat pe inculpat instanţei de judecată care a dispus faţă de acesta interdicţia de a părăsi municipiul Alba Iulia şi interdicţia de a se apropia de părţile vătămate sau de membrii familiilor acestora, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 25 august.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Ziua Independenței Naționale a României, Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei, sărbătorite la Alba Iulia. Slujbă religioasă, alocuțiuni și program artistic, în Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Ziua Independenței Naționale a României, Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei, sărbătorite la Alba Iulia. Slujbă religioasă, alocuțiuni și program artistic, în Piața Cetății Instituţia Prefectului – judeţul Alba organizează vineri, 10 mai 2024, cu începere de la ora 12.00, un ceremonial religios și militar dedicat sărbătoririi Zilei Victoriei în Europa, Zilei Europei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea