Rămâi conectat

Politică Administrație

În Alba Iulia, taxă specială majorată pentru gunoi aplicată beneficiarilor care nu au contracte cu operatorul de salubrizare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Alba Iulia, din 28 iulie, se află proiectul de hotărâre privind majorarea cuantumului taxei speciale pentru beneficiarii serviciului de salubrizare din municipiu, care nu au încheiat contracte cu operatorul – Polaris M Holding.

Conform documentului, începând cu data de 3 august 2015, persoanele fizice aflate în situația descrisă vor plăti 10 lei/pers./lună, inclusiv TVA, iar persoanele juridice 10/lună/salariat, inclusiv TVA.

Pentru acești beneficiari ai serviciului de salubrizare taxele se vor colecta pe baza unei ”Declarații de impunere” și vor fi achitate la Direcția venituri, în două tranșe anuale, respectiv până la 31 martie și 30 septembrie.

”Pentru neachitarea taxei speciale de salubrizare la termenele arătate se percep majorări de întârziere până la data plății, inclusiv”, se arată în proiectul de hotărâre. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea