Rămâi conectat

Politică Administrație

În Alba Iulia, indicatoare noi de semnalizare turistică și rutieră de peste 100.000 de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria municipiului Alba Iulia va achiziționa, prin licitație publică, indicatoare de semnalizare rutieră și turistică. Procedura de achiziție se va face prin cerere de ofertă, în sistemul electronic SEAP.

Având în vedere necesitatea de semnalizare corespunzătoare a căilor de acces și a sistemului rutier din Cetate (și nu numai), s-a întocmit un plan de semnalizare cu indicatoare rutiere de informare. În egală măsură sunt necesare o serie de semnalizări privind prioritățile și restricțiile de circulație și trecerile de pietoni la nivelul municipiului. Valoarea estimate a achizițiie este de 101.640 lei din care indicatoare de orientare turistică de 50.400 lei”, precizează Mihai Coșer, purtător de cuvânt al administrației locale.

În total sunt prevăzute a fi achiziționate 370 de indicatoare rutiere (accesul interzis, întoarcerea interzisă, stop, treceri de pietoni, stație de taxi, pistă de biciclete, parcare, stație de autobuz, limite de viteză, oglinzi parabolice etc.). Montarea acestor elemente de semnalizare se va face în regie proprie, de către serviciul specializat din cadrul Primăriei Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea