Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

În Alba Iulia, centre de permanență funcționale din luna august

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două centre de permanență vor fi deschise la sfârșitul lunii august, în Alba Iulia. Potrivit directorului Horia Timiș de la Direcția de Sănătate Publică Alba, unul dintre acestea va avea sediul pe strada Mușețelului iar pentru al doilea încă se caută o locație.

Cele două centre vor fi deservite de medici de familie care vor asigura continuitatea asistenței medicale primare și vor contribui la decongestionarea Serviciului de Urgențe de la Spitalul Județean, în prezent asaltat zilnic de pacienți fără probleme de sănătate deosebit de grave.

Dr. Horia Timiș a precizat că partea juridică și financiară a fost rezolvată și că, în acest moment, se desfășoară discuții cu medicii de familie care vor fi plătiți de Casa de Asigurări de Sănătate pentru munca depusă în centre.

În județul Alba funcționează deja patru centre de permanență – în Ocna Mureș, Zlatna, Baia de Arieș și unul mobil zona Munților Apuseni, unde asistența medicală este asigurată prin rotație, în cabinetele unor medici de familie din localitățile Arieșeni, Avram Iancu și Horea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

18 aprilie 1848: Are loc la Blaj prima adunare politică a românilor din Transilvania, pe Câmpia Libertăţii

Ziarul Unirea

Publicat

în

18 aprilie 1848: Are loc la Blaj prima adunare politică a românilor din Transilvania, pe Câmpia Libertăţii La 18/30 aprilie 1848 a avut loc, la Blaj, în ciuda opoziţiei autorităţilor, o primă adunare reprezentativă a românilor, la care au participat aproximativ 4000 de persoane, majoritatea ţărani, sub conducerea lui Avram Iancu, Papiu Ilarian, Ioan Buteanu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea