Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

În 2013, Consiliul Local Alba Iulia cotizează cu peste 13.000 de euro la AIDA

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Consilierii locali vor dezbate marți, 26 februarie, proiectul de hotărâre privind plata cotizaţiei pe anul 2013 a Consiliului Local al municipiului Alba Iulia către Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia (AIDA).

Potrivit Procesului verbal al Adunării generale a membrilor componenţi ai AIDA, din data de 15 mai 2007, cotizaţia anuală este stabilită la 1 leu/ locuitor în cadrul fiecărei localităţi, astfel că, luând în considerare rezultatele provizorii ale recensământului efectuat în anul 2011, CL Alba Iulia va plăti aproximativ 13.300 de euro.

În total, de la cele 11 localități  din care este constituită, AIDA va încasa în 2013 o cotizație de peste 25.000 de euro (aproximativ 115.000 de lei).

Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba lulia (AIDA) s-a înfiinţat la data de 27 iulie 2007 sub forma unei persoane juridice române de drept privat, fără scop lucrativ şi apolitică, având sediu la Alba Iulia. Este constituită din Municipiile Alba lulia, Sebeş, oraşul Teiuş, comunele Vinţu de Jos, Sântimbru, Ciugud, Ighiu, Galda de Jos, Cricău, Meteş, Berghin şi Consiliul Judeţean Alba. Scopul Asociaţiei este dezvoltarea economică şi socială la nivel regional şi subregional în baza unor acţiuni durabile, de calitate, sustenabile financiar, uman şi instituţional.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea