În 2012, la Penitenciarul Aiud, 15 angajați cu merite deosebite și 11 cu sancțiuni disciplinare
Pentru activitatea bună şi foarte bună depusă în Penitenciarul Aiud în anul 2012, precum şi pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu, 15 funcţionari publici cu statut special (5 ofiţeri şi 10 agenţi) au fost înaintaţi la gradul profesional următor înaintea împlinirii stagiului minim în gradul profesional deţinut. De asemenea, unui număr de 18 funcţionari publici cu statut special (2 ofiţeri şi 16 agenţi) le-au fost conferite ordine sau medalii ale României.
La polul opus se află 11 funcționari care au fost sancționați pentru abateri disciplinare. Potrivit reprezentanților penitenciarului, anul trecut au fost aplicate 13 sancţiuni disciplinare pentru 2 ofiţeri şi 9 agenţi. De asemenea, 3 funcţionari publici cu statut special (1 ofiţer şi 2 agenţi) sunt puşi la dispoziţie (penal).
În cursul anului 2012, la Penitenciarul Aiud au fost încadraţi un număr de 21 funcţionari publici cu statut special (7 ofiţeri şi 14 agenţi), perioadă în care s-a înregistrat şi un număr de 15 pierderi: 2 ofiţeri (1 demisionat şi 1 mutat la cerere) şi 13 agenţi (2 pensionaţi, 2 avansaţi în categorie, 1 destituit din funcţie, 1 demisionat şi 7 mutaţi la cerere).
La data de 31.12.2012, statul de organizare al unităţii era încadrat în procent de 85,48% – 359 persoane din care 357 funcţionari publici cu statut special (56 ofiţeri şi 301 agenţi) şi 2 personal contractual.
În ceea ce priveşte numărul şi procentul total al calificativelor acordate pentru funcţionarii publici cu statut special din unitate, situaţia se prezintă astfel: 15 funcționari cu calificativul ”excepțional”, 261 cu calificativul ”foarte bun”, 55 de funcționari cu calificativul ”bun”, 8 cu calificativul ”satisfăcător”, 2 cu calificativul ”nesatisfăcător” iar 17 funcționari au fost neevaluați.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Curier Județean
Obiceiuri de Ignat. Tradiții de Ignat. Obiceiuri, superstiții din moși strămoși de ziua sacrificării porcului de Crăciun (de pomana porcului) Alaiul sărbătorilor de iarnă, care se întinde pe parcursul a trei săptămâni, începe oficial de mâine, 20 decembrie, cu Sărbătoarea Ignatului. Citește și: MESAJE de CRACIUN. URARI şi FELICITARI de Sărbători În religia creştin-ortodoxă, în […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
Bradul de Crăciun. Cum și când se împodobește. Istoria împodobirii bradului
-
Sănătatea și naturăacum 5 zile
15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
Nume care se sărbătoresc de Sfântul Daniel 2024. Viața Sf Daniel și semnificația numelui
-
Curier Județeanacum 2 ore
Obiceiuri, tradiții și superstiții de Ignat – Ziua sacrificării porcului de Crăciun
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
Mesaje de Sfântul Daniel 2024: URARI, FELICITARI și SMS-uri de LA MULȚI ANI pe care le poți trimite celor dragi
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
17 decembrie 2024: Creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Daniel. Rugăciunile proorocului și a celor trei tineri aruncați în cuptor