Rămâi conectat

Curier Județean

În 2012, la Penitenciarul Aiud, 15 angajați cu merite deosebite și 11 cu sancțiuni disciplinare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Pentru activitatea bună şi foarte bună depusă în Penitenciarul Aiud în anul 2012, precum şi pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu, 15 funcţionari publici cu statut special (5 ofiţeri şi 10 agenţi) au fost înaintaţi la gradul profesional următor înaintea împlinirii stagiului minim în gradul profesional deţinut. De asemenea, unui număr de 18 funcţionari publici cu statut special (2 ofiţeri şi 16 agenţi) le-au fost conferite ordine sau medalii ale României.

La polul opus se află 11 funcționari care au fost sancționați pentru abateri disciplinare. Potrivit reprezentanților penitenciarului, anul trecut au fost aplicate 13 sancţiuni disciplinare pentru 2 ofiţeri şi 9 agenţi. De asemenea, 3 funcţionari publici cu statut special (1 ofiţer şi 2 agenţi) sunt puşi la dispoziţie (penal).

În cursul anului 2012, la Penitenciarul Aiud au fost încadraţi un număr de 21 funcţionari publici cu statut special (7 ofiţeri şi 14 agenţi), perioadă în care s-a înregistrat şi un număr de 15 pierderi: 2 ofiţeri (1 demisionat şi 1 mutat la cerere) şi 13 agenţi (2 pensionaţi, 2 avansaţi în categorie, 1 destituit din funcţie, 1 demisionat şi 7 mutaţi la cerere).

La data de 31.12.2012, statul de organizare al unităţii era încadrat în procent de 85,48% – 359 persoane din care 357 funcţionari publici cu statut special (56 ofiţeri şi 301 agenţi) şi 2 personal contractual.

În ceea ce priveşte numărul şi procentul total al calificativelor acordate pentru funcţionarii publici cu statut special din unitate, situaţia se prezintă astfel: 15 funcționari cu calificativul ”excepțional”, 261 cu calificativul ”foarte bun”, 55 de funcționari cu calificativul ”bun”, 8 cu calificativul ”satisfăcător”, 2 cu calificativul ”nesatisfăcător” iar 17 funcționari au fost neevaluați.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea