Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

În 2-3 săptămâni, parcări cu PLATĂ la Alba Iulia. Singura reședință de județ din țară unde parcarea nu se plătește intră „în rândul lumii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
După ce a fost singura reședință de județ din țară fără parcări cu plată, Alba Iulia intră „în rândul lumii”

Invitat la Radio Unirea FM, viceprimarul cu atribuții de primar, Voicu Paul a vorbit despre problema parcărilor din municipiul Alba Iulia și a evidențiat una din soluții ca fiind implementarea parcarilor cu plată, Alba iulia fiind încă singura reședință de județ din țară fără parcari cu plată.

„Parcările publice care au fost votate de anul trecut vor fi deja taxate, în două trei săptămâni, vor intra parcările cu plată. Chiar dacă sună rău, trebui să implementăm parcările cu plată. Suntem singura reședință de județ din România care nu are parcări cu plată.”

Nu putem să vorbim despre mobilitate și decongestionarea traficului, dacă nu facem acești pași, dacă nu gestionăm timpul de parcare în Alba Iulia. Un autoturism în Alba Iulia nu are nevoie de un singur loc de parcare, are nevoie de 7-10 locuri de parcare, pentru că în timpul zile se miscă în mai multe locuri, în funcție de cât vrea fiecare să se miște.

Intiferent ca am avea 30 de mii sau 50 de mii de locuri de parcare, nu ar fi suficiente, astfel încât acest serviciu de parcări publice în curând va fi taxat”, a declarat viceprimarul cu atribuții de primar Voicu Paul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea