// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

În 18 august, preselecție pentru concursul “Românii au talent”, la Alba Iulia

romanii au talentEchipa care face preselecția pentru concursul “Românii au talent”, aflată în căutarea talentelor românești autentice, va veni, luni, 18 august a.c., la Alba Iulia.

În următorul sezon continuă promovarea oamenilor deosebiți și talentați din țara noastră și de aceea Pro TV căută să-i cunoască pe membrii comunității locale, pentru a-i face celebri pentru harul lor.

Cei mai talentați români ar putea proveni chiar din Alba Iulia! De aceea se caută persoane cu aptitudini deosebite din orice domeniu, de la cântăreți, dansatori, coruri, comici, rapsozi populari și imitatori la confecționeri, meșteșugari, acrobați, magicieni, sportivi, trupe dans, dar și talente neconvenționale, pasiuni neobișnuite și orice alte calități și abilități spectaculoase care se află în municipiul nostru.

Dacă ești convins că ești talentat, trimite un mesaj PRIVAT cu datele tale de contact pe pagina de Facebook a Primăriei Alba Iulia (https://www.facebook.com/primariaalbaiulia)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419