Rămâi conectat

Actualitate

În 18 august, preselecție pentru concursul “Românii au talent”, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

romanii au talentEchipa care face preselecția pentru concursul “Românii au talent”, aflată în căutarea talentelor românești autentice, va veni, luni, 18 august a.c., la Alba Iulia.

În următorul sezon continuă promovarea oamenilor deosebiți și talentați din țara noastră și de aceea Pro TV căută să-i cunoască pe membrii comunității locale, pentru a-i face celebri pentru harul lor.

Cei mai talentați români ar putea proveni chiar din Alba Iulia! De aceea se caută persoane cu aptitudini deosebite din orice domeniu, de la cântăreți, dansatori, coruri, comici, rapsozi populari și imitatori la confecționeri, meșteșugari, acrobați, magicieni, sportivi, trupe dans, dar și talente neconvenționale, pasiuni neobișnuite și orice alte calități și abilități spectaculoase care se află în municipiul nostru.

Dacă ești convins că ești talentat, trimite un mesaj PRIVAT cu datele tale de contact pe pagina de Facebook a Primăriei Alba Iulia (https://www.facebook.com/primariaalbaiulia)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea