Rămâi conectat

Actualitate

Importuri cu 10 miliarde de euro mai mult față de banii încasați din exporturi, pentru România, în primele 7 luni ale anului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

România a înregistrat un deficit de aproximativ 10 miliarde de euro și o scădere a exporturilor cu 16%, fapt ceduce la o slăbire a economiei.

Deficitul balanţei comerciale pe primele 7 luni e foarte aproape de u10 miliarde de euro (9,99 mld euro) mai mare cu 481,4 milioane euro decât cel din aceeași perioada din anul trecut, a anunțat miercuri Institutul Național de Statistică.

Exporturile au fost de 34,13 miliarde de euro (scădere de peste 16%) iar importurile de peste 44 miliarde euro ( înregistrând o scădere mai lentă decât a exporturilor, cu 12,2%). În luna iulie, deficitul balanței comerciale a fost de 1,3 miliarde de euro, a mai anunțat INS.

sursa: ziare.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă.

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă Conform sondajului, cu 46,6% din intenția de vot la europarlamentare este alianța 46,6%, pe locul secund este AUR cu 16,7%, iar pe locul trei, Alianța Dreapta Unită cu 13,8%. Comparativ cu luna precedentă, Alianţa PSD-PNL […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea