Important! În atenția tuturor beneficiarilor de servicii psihologice persoane juridice sau fizice

colegiul-psihologilorColegiul Psihologilor din Romania – Filiala Teritoriala Alba aduce la cunoștința tuturor beneficiarilor de servicii psihologice, persoane juridice sau fizice, informații importante privind validitatea avizelor eliberate de psihologii autorizați.

“Vă aducem la cunoștintă faptul ca începând cu data de 1 noiembrie 2013 toate actele profesionale (avize si/sau rapoarte psihologice) emise de psihologi autorizati in conditiile legii organizati in cabinete sau societati profesionale de psihologie, se timbrează în mod obligatoriu pentru valabilitate, aceasta masură reprezentând standardul de calitate național pentru emiterea avizelor/rapoartelor psihologice in România, conform Hotarârii nr 3/2013 privind evidența profesională a psihologilor cu drept de liberă practică, publicată in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea 1, nr. 654 din 24 octombrie 2013”, se precizează în comunicatul filialei Alba a Colegiului Psihologilor din România.

ELIT

Pentru informatii suplimentare și sesizări vă puteți adresa conducerii Colegiului Psihologilor – Filiala Teritoriala Alba, Președinte Delia Boghean tel 0736-389.688

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...